_edited_edited.jpg

OM OSS

Protomek AS er en produksjonsbedrift med høye krav til kvalitet og miljø. Vi sertifiseres i hht ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 og besitter høy kompetanse innen vårt fag- og produksjonsområde.

Protomek AS er en bedrift med godt motiverte og høyt kvalifiserte medarbeidere. Sommeren 2021 stod Protomek sine nye lokaler ferdige og vi flyttet produksjonen fra Lena på Østre Toten til Prøven feltet på Raufoss.
v1.JPG

Vi har en moderne maskinpark og stor erfaring innen CNC maskinering av ulike materialkvaliteter som vanlig stål, verktøystål, rustfritt/syrefast, AISI, Duplex, SuperDuplex, Inkonell, Titan, ulike plaster m.fl.

 

Vi benytter bl.a. MasterCam og Solid Works i vår daglige produksjon og er en kreativ kraft som søker å bidra til våre kunders verdiskapning.

 

Vi utfører prototyp- og utviklingsarbeid, samt produksjon av mindre serier for en rekke meget krevende samarbeidspartnere, både innen offshore-, skips- og landbasert industri.

 

Protomek AS skal produsere uten fare for våre medarbeideres sikkerhet eller helse og med minimal energi- og materialbruk.